Experiments Fisica Ub

Experiments Fisica Ub



Un itinerari al llarg de diversos àmbits de la Física realitzat a través de cinc experiments presentats per professors-monitors de la Facultat. L’activitat tindrà una durada aproximada de 4 hores i mitja i està dividida en 5 experiències: Nous materials Llum invisible Làser i holografia Observant el Sol i la seva influència en el clima a càrrec de l’ICCUB Tecnologia electrònica, Experiments de fisica 2020 Tallers i Fires Experiments de Física 2020. Títol. Grup d’alumnes observant pel telescopi a la Facultat de Física . A càrrec de. Professors i estudiants de la Facultat de Física. Lloc. Facultat de Física. Data. 27/01/2020. 05/02/2020. Idioma. CA. Correu de contacte. divulgacio@icc. ub .edu.


Página principal de la Universitat de Barcelona. Physics of B and charm mesons Charge-Parity (CP) symmetry violation Search for deviations from the Standard Model in rare B meson decays.


Experimental , Física Teòrica, Tècniques Experimentals, Fronteres de la Física, Història de la Física, Empresa i Elements de Matemàtiques Crèdits acadèmics 240 Tipus de títol Homologat, BOE núm. 225 de 19/09/2011 Correspondència amb.


Cursos, tallers, experiments en laboratoris, sortides culturals, excursions, suport als treballs de recerca i altres activitats per als alumnes de secundària. Cursos de fisitrònica … sec.facultat. fisica @ ub .edu. 934 02 11 16. Bústia de dubtes i consultes . Bústia de queixes i …

Advertiser